Loading…
SKUP 2020 has ended
Saturday, March 28 • 15:30 - 16:30
Avslørte miljøfarlig kunstgress (15.30)

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

2019 ble året da “alle” plukket plast i fjæra og miljøet ble tema rundt middagsbordet. Journalistene i TV 2 Sporten begynte derfor å undre seg over de enorme mengdene plast i kunstgress. Når banene skiftes ut – hvor blir de egentlig av? TV 2 avslørte at store mengder miljøfarlig kunstgress dumpes ulovlig i norsk natur, der miljøgiftene står i fare for å sive ut i grunnen. Hundrevis av trailere med kunstgressavfall fra norske fotballbaner er sporløst forsvunnet.

Speakers
avatar for Trine Melheim Næss

Trine Melheim Næss

TV 2
Trine Melheim Næss (39) er journalist i TV 2 og har jobbet både i Bergens Tidende og Romerikes blad. Hun er sertifisert prestasjonscoach og har utdanning innen nye forretningsmodeller, teknologiledelse og innovasjon på masternivå fra NHH og NTNU.
avatar for John Christian Lundstadsveen

John Christian Lundstadsveen

Journalist, TV 2
John Christian Lundstadsveen (37) har jobbet i TV 2 Sporten siden 2007. Trønder med fortid fra Namdalsavisa, TVNord-Trøndelag og NRK Trøndelag og Hordaland. I de siste årene har han jobbet med flere gravesaker innen sportsjournalistikken.
avatar for Magnus Wikan

Magnus Wikan

Journalist, TV 2
Magnus Wikan (27) har jobbet i Bergens Tidende, 100 % Sport, procycling.no. og Askøyværingen. Startet å jobbe i TV 2 Sporten i februar i fjor.


Saturday March 28, 2020 15:30 - 16:30
Ildverket Ildverket

Attendees (1)