Loading…
SKUP 2020 has ended
Saturday, March 28 • 14:00 - 15:00
Sårbare kilder og sensitive data (14.30)

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Et overgrepsoffer (17) som ikke kunne spise eller ha noe i munnen, som var så skadet at hun hadde vært innelåst på sykehus i fire år. Dette tipset ble til serien “De ødelagte”, der BT kartla senskader hos seksuelt misbrukte barn.
- Jeg kommer trolig til å skifte personlighet underveis, men jeg ønsker at vi fortsetter intervjuet uansett. Jeg vil fortelle, sa en kvinne. Hun gjenopplevde overgrep foran journalistens øyne.
Parallelt kartla BT 200 overgrepsdommer. Her forteller journalistene om hvordan de håndterte de mest sårbare kildene og de sensitive dataene.

Speakers
avatar for Anders Grimsrud Eriksen

Anders Grimsrud Eriksen

Datajournalist og utvikler, Bergens Tidende
Anders Grimsrud Eriksen er datajournalist og utvikler i Bergens Tidendes redaksjonelle utviklingsteam, Bord4. Har programmert løsninger for å forenkle journalisthverdagen i over 15 år. Har en forkjærlighet for datavisualiseringer og kartløsninger. Utdannet journalist og har tidligere... Read More →
avatar for Ingunn Røren

Ingunn Røren

Journalist, Aftenposten
Ingunn Røren er journalist i Aftenposten. Hun har tidligere jobbet i Bergens Tidende og Drammens Tidende. Røren jobber som feature- og gravejournalist og har vært sentral i flere store graveprosjekter. I 2013 vant hun Skup-prisen for “Jannes historie”.
avatar for Per Lindberg

Per Lindberg

Journalist, Bergens Tidende
Per Lindberg begynte i Bergensavisen i 1993 som frilanser på sporten. Siden ble han vaktsjef på desken og nyhetsleder fra 2001 til 2009. Tok sluttpakke i avisen og var med og skrev boken "Sluttpakkefesten – folkets gylne fallskjerm". Han begynte i Bergens Tidende i 2011 og har... Read More →


Saturday March 28, 2020 14:00 - 15:00
Ormen Lange 3 Ormen Lange 3

Attendees (2)