Loading…
SKUP 2020 has ended
Saturday, March 28 • 15:30 - 16:30
Mobbesaken i Drangedal (15.30)

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Våren 2019 avdekket Drangedalsposten en av landets største mobbesaker. Pr. januar 2020 har advokatene 86 mobbesaker på bordet. Kommunen takker elevene for historiene, men har avvist de første søksmålene. Tidligere elever forteller grusomme historier om mobbing og grov vold i skolen. Men i stedet for ros og fakkeltog, vendte bygdefolket ryggen til avisa. Det ble ingen oppvask i mobbesaken, ingen fakkeltog eller erkjennelse av at noe var galt. I stedet ble abonnementene på lokalavisa sagt opp.
Redaktør Jan Magne Stensrud ba i vinter om hjelp. – Jeg er lei av å bli truet, trakassert og forsøkt hindret i mitt redaksjonelle arbeid som redaktør i Drangedalsposten. Nå er det nok, sa Stensrud til Kommunal Rapport.


Speakers
avatar for Jan Magne Stensrud

Jan Magne Stensrud

Redaktør, Drangedalsposten
Jan Magne Stensrud har vært redaktør av Drangsdalsposten siden 2016, og før det var han jouralist samme sted fra 2012. Etter Sjøkrigsskole var han skipssjef i marinens jegervåpen, i NATO-tjeneste og jobbet med strategi og utvikling ved Forsvarets overkommando som kommandørkaptein... Read More →


Saturday March 28, 2020 15:30 - 16:30
Ormen Lange 3 Ormen Lange 3