Loading…
SKUP 2020 has ended
Saturday, March 28 • 17:00 - 18:00
Bompengeavsløringene (17.00)

Sign up or log in to save this to your schedule and see who's attending!

Regjeringens bompengereform skulle profesjonalisere bompengeselskapene. I prosjektet “Bompengeavsløringene” har NRK avdekket regelbrudd, lovbrudd og ukultur i de to største bompengeselskapene i landet, Fjellinjen og Ferde. Journalistene har vist hvordan Fjellinjen brukte penger på et ulovlig kjøp fra en konsulent topplederen hadde forbindelser til. NRK har også avdekket hvordan Ferde handlet med firmaer ledere hadde personlige forbindelser til. Administrerende direktør Anne-Karin Sogn i Fjellinjen måtte gå av etter NRKs avsløringer.

Speakers
avatar for Vegard Venli

Vegard Venli

Journalist, NRK
Vegard Venli arbeider som journalist i NRK. Han har også bakgrunn fra Dagbladet og Kommunal Rapport, og har vært medlem av Pressens offentlighetsutvalg siden 2007. Venli har holdt en rekke foredrag om bruk av offentlighetsloven som journalistisk arbeidsverktøy.        
avatar for Peter Svaar

Peter Svaar

Journalist, NRK
Peter Svaar har blant annet jobbet som programleder i Ukeslutt, reporter i Dagsrevyen, programleder i Forbrukerinspektørene og reporter i utenriksredaksjonen. Han var NRKs Asia-korrespondent fra 2014 til 2017, og har studert ved School of Oriental and African Studies i London.


Saturday March 28, 2020 17:00 - 18:00
Ormen Lange 3 Ormen Lange 3

Attendees (1)